Over.

ALLES IS MOGELIJK.

Ons productie departement is gespecialiseerd in het importeren en verhandelen van textiel, mode-accesoires en huishoudelijke artikelen. Door ons globale netwerk en onze lange termijn relaties met fabrikanten en retailpartners, bedienen wij onze klanten met elk gewenst product. Onze relaties zijn gebaseerd op vertrouwen, no-nonsense en korte lijnen.

Met onze wereldwijde activiteiten zijn wij actief in verschillende product- en marktsegmenten. Zo zijn onze producten onder te verdelen in textiel & fashion, huishoudelijk & gadgets en daarnaast sourcen wij ook voor vaste en nieuwe klanten. Door deze unieke combinatie kunnen wij onze klanten en partners een totaalpakket bieden, die geheel naar eigen keuze is in te richten. Door ons globale netwerk met hoofdkantoren in Nederland en Hong Kong, kunnen wij direct inspelen op lokale markttrends. Met onze ervaringen, marktkennis en lokale aanwezigheid in Europa en Azië bedienen wij onze klanten met de meest gewilde producten en hoogste kwaliteit. Met onze lokale kantoren in China, staan wij dicht op de markt om in te spelen op de laatste trends. Daarnaast bieden onze kantoren een kwaliteitscontrole op maat, waardoor onze partners verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit producten.

Activiteiten

Activiteiten.

WAT DOEN WE?

01. TEXTIEL & FASHION.

Ons assortiment van textiel & fashion bestaat uit verschillende artikelen. Ten eerste een vast assortiment met onder andere sokken, tassen, ondergoed en t-shirts. Naast dit vaste assortiment, hebben we een wisselend assortiment per seizoen. Zo bieden wij onze partners altijd up-to-date textiel- en fashionproducten met betrekking tot het jaargetij. Zomers leveren wij onder andere zwembroeken, slippers, zonnebrillen en strandtassen. In de winter wordt dit assortiment vervangen door onder andere handschoenen, sjaals, mutsen en sloffen.

02. HUISHOUDELIJK & GADGETS.

De huishoudelijke artikelen die zich in ons assortiment bevinden, bestaan onder andere uit schoonmaakdoeken, microvezeldoeken, opzetborstels maar ook bijvoorbeeld op maat geproduceerde displays voor sponzen.

‘Gadgets’ leveren wij in de ruimste zin van het woord. Wij zien gadgets als off-branche producten, kassakoopjes, folderaanbiedingen of op maat geproduceerde artikelen. Zo leveren wij onder andere emoji kussens, screen protectors, (zomer)speelgoed en meer.

03. MERKEN.

Wij verhandelen, importeren, exporteren en distribueren verschillende merken in verschillende marktsegmenten.

Een aantal topmerken in de textiel & fashion range zijn:
Australian
Bon Giorno
Pierre Cardin
Kappa
Marco Milano

Producten

Producten.

EEN GREEP UIT ONZE ARTIKELEN.

Waarom ons

Waarom ons.

UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN.

Onze textiel- en productiedepartement biedt uitgebreide mogelijkheden. Naast een uitgebreid assortiment met verschillende productgroepen, bieden wij onze klanten en partners deze producten aan in verschillende prijsranges. Maar hier stopt ons aanbod niet:
  • Uitgebreid assortiment

  • Verschillende prijsranges

  • Aftersales

  • Koop rechtstreeks uit China

Naast een zeer competitive prijs, bieden wij een uitgebreid assortiment met vele mogelijkheden. Samen met onze klanten en partners werken wij naar dé totaaloplossing. Of dit nou gaat om de laagste prijs, private label, custom made producten of directe inkoop in het Verre Oosten, bij ons is alles besepreekbaar.

CONTACTEER ONS

Contact.

MOGEN WIJ CONTACT MET U OPNEMEN?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, en wilt u dat wij contact met u opnemen? Vult u dan uw naam, contactgegevens en vraag in, en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

SBR Trading B.V.

Drentse Poort 27
9521JA, Nieuw-Buinen
Nederland

E: info@sbrtrading.com