Over.

WERELDWIJD GEORIËNTEERD.

Wij zijn een internationaal import- en exportbedrijf dat zich specialiseert in het verhandelen, distribueren en vermarkten van A-merken ‘Fast Moving Comsumer Goods’ (FMCG).

Wij verhandelen meerdere internationale A-merken, nationale (A-)merken en eigen productie. Zo distribueren wij onder andere het voedingssupplementenmerk ‘Davitamon’ in Azië en zijn wij actief als groothandel voor verschillende FMCG in Europa. Zo spelen wij in op de hoge vraag vanuit Azië naar kwalitatieve, hoogwaardige Europese en/of Nederlandse producten en merken. Met onze eigen kantoren in Nederland en Hong Kong, bedienen wij onze klanten de juiste producten en merken, op de juiste plaats en op het juiste moment.

Activiteiten

Activiteiten.

WAT DOEN WE?

Wij zijn gespecialiseerd in meerdere activiteiten, op zowel nationaal als internationaal niveau, met de focus op Europa en Azië.
01. IMPORT & EXPORT.

Wij importeren en exporteren A-merk FMCG producten in Nederland, Europa en Azië. Voornamelijk drogisterijartikelen, cosmetica, wasmiddelen, food & non-food artikelen van grote, internationale fabrikanten, maar ook van kleinere, lokale fabrikanten. Zo bieden wij onze klanten een uitgebreid assortiment.

02. BRANDING & MARKETING.

Verschillende nationale en/of Europese merken zetten wij op de markt in Azië. Onder andere het voedingssupplementenmerk Davitamon uit Nederland marketen en distribueren wij in Hong Kong en China. Met onze lokale kantoren in Hong Kong en China vermarkten wij dit ‘nieuwe’ merk voor Azië.

03. LOGISTIEK & OPSLAG.

Onze vestigingen in Nederland, Hong Kong en China verzorgen het gehele logistieke proces van inkoop/verkoop, opslag en transport tot eindbestemming. Hierdoor kunnen wij kort inspelen op de behoeften van onze klanten en van de markt in het geheel. Zo optimaliseren wij de supply chain en werken we zo efficient mogelijk.

Merken

Merken.

Een greep uit onze merken.

Waarom ons

Waarom ons.

De prijs is niet alles.

Naast dat wij onze klanten zeer competitieve prijzen bieden, stopt ons werk hier niet. Wij zijn namelijk van mening dat niet alleen de prijs van belang is. Al is dit een van de belangrijkste punten, wij bieden naast een goede prijs ook het volgende.
  • Service

  • Aftersales

  • Logistiek & opslag

  • Marketing

‘DE KLANT IS KONING’.

Vanzelfsprekend wil elke klant de juiste prijs betalen. Maar ook een goede service is belangrijk om er voor te zorgen dat de producten aansluiten op de wens van de klant, en uiteindelijk op de wensen van de consument. Alleen zo kunnen wij samen met onze klant succesvol handelen.

CONTACTEER ONS

Contact.

MOGEN WIJ CONTACT MET U OPNEMEN?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, en wilt u dat wij contact met u opnemen? Vult u dan uw naam, contactgegevens en vraag in, en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

SBR Trading B.V.

Drentse Poort 27
9521JA, Nieuw-Buinen
The Netherlands

E: info@sbrtrading.com